GN-Store Paistinpannu 28 cm, RST Induction

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Paistinpannu 28 cm, RST Induction


Pinnoittamaton ruostumattomasta teräksestä valmistettu GN-Store RST Induction -paistinpannu on täydellinen ruskistamiseen, paistamiseen ja hauduttamiseen – sekä myös liekittämiseen, kun haluat tehdä muihin lähtemättömän vaikutuksen. Paistinpannu on valmistettu ensiluokkaisesta ruostumattomasta teräksestä ja se soveltuu kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Paksu kolmikerrospohja takaa nopean ja tasaisen lämpenemisen, jonka ansiosta paistotulos on aina paras mahdollinen. Tukeva niitattu kahva pysyy viileänä liedellä.

 

Pannu on uuninkestävä aina 200 asteeseen saakka ja sopii sen vuoksi erinomaisesti vaikka uunimunakkaan valmistamiseen. Muista että kahva tulee erittäin kuumaksi uunissa!

 

Pannussa ei ole lainkaan pinnoitetta joka kuluisi, joten sen käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin pinnoitetuilla pannuilla. PFOA-vapaa pinnoittamaton paistopinta kestää metalliset työvälineet ja puhdistuksen astianpesukoneessa, vaikkakin käsinpesu on suositeltavaa, koska se pidentää pannun käyttöikää.

 

 • Mitat: Ulkohalkaisija 28 cm, pohjan halkaisija 22 cm, reunan korkeus 5 cm
 • Paino 1,3 kg
 • Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle
 • Korkea lämmönjohtavuus ja tasainen lämmön jakautuminen
 • Paksu kolmikerrospohja
 • Tukeva niitattu kahva
 • Runko valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä
 • Takuu 3 vuotta

 

HUOM!

Teräspannuun on suositeltavaa tehdä rasvanpoltto ennen ensimmäistä käyttökertaa:

 

 1. Lisää pannulle reilusti korkeaa lämpötilaa kestävää rasvaa (rypsiöljy, kookosöljy, silava tms.).
 2. Kuumenna pannua hitaasti niin kauan, kunnes rasva alkaa hennosti höyrytä. Voit tehdä rasvanpolton liedellä tai uunissa.
 3. Sammuta liesi/uuni ja anna jäähtyä rauhassa, kunnes rasva huoneenlämpöistä.
 4. Kaada rasva pois ja pyyhi lopuksi talouspaperilla.
 5. Valmis!

 

 

VAROITUS!

Älä ylikuumenna pannua tai käytä induktion booster -toimintoa, koska se voi helposti vaurioittaa pannua. (Booster-toiminto on tarkoitettu nesteiden kuumentamista varten)