Eva Trio White Line kattila 4,8 l Ø 20 cm

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Eva Trio White Line -kattilat tuovat ajattoman designin keittiöön. Kauniit valkoiset kattilat sopivat ruoanlaiton lisäksi myös tarjoiluun.

Kattiloissa on alumiinirunko, joka johtaa erinomaisesti lämpöä, sekä kolmikerroksinen sandwich-pohja. Rosteriset kahvat pysyvät viileänä liedellä käytettäessä.

Kattiloissa on sekä sisä- että ulkopuolella keraaminen pinnoite, joka on erittäin kova ja tarttumaton ja siksi helppo pitää puhtaana. Keraaminen pinnoite kestää korkeita lämpötiloja, ei naarmuunnu helposti ja on hyvin pitkäikäinen. Pinnoite ei myöskään ime itseensä värejä tai makuja, joten voit huoletta kokkailla kattilassa vaikka tomaattikastikkeen ja kattila pysyy hohtavan valkoisena. Sopii kaikille liesille, myös induktiolle. Kattilaan sopiva kansi myynnissä erikseen. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

Kattilan koko 4,8 l. Materiaali: Alumiinirunko, keraaminen pinnoite, kahvat ruostumatonta terästä.

Eva Trion tarina alkoi vuonna 1977, kun tanskalainen Eva halusi tuoda markkinoille kattiloita ja pannuja, jotka olisivat laadukkaampia, kuin sen aikaiset bakeliittikahvaiset kattilat. Ole Palsby (1935-2010) suunnitteli Evalle ajattoman tyylikkään kattilasarjan, jossa oli käytetty kolmea eri metallia - tästä nimi Eva Trio. Eva Trio on edelleen Tanskan suosituin kattila- ja pannumerkki. Eva Trion pannu tai kattila löytyy lähes jokaisesta tanskalaisesta kodista.